Anmälan till kursen öppen mellan 9-13 mars

MammaCirkel

Bli den mamma du vill vara. Och mindre ensam…

Allt det du trodde. Hur det sen blev. Hur det känns som du inte orkar. Inte räcker till. All oro du bär på. Alla tankar som skaver.

Hur ska det gå? Med dig. Med barnet. Känslan av att något är fel med dig, eftersom du tänker och känner så här. I stället för att vara lycklig. Hur du känner dig ensammast i världen…  

Men vet du ...

Du är inte ensam.
Du kan få stöd.  
Du kan börja tycka om ditt mammaliv.
Du kan börja lita på dig själv som mamma. 

Jag vill visa dig hur du kan komma dit. Det du behöver hittar du här: 

 • Psykolog som är proffs på mamma- och bebis-psykologi 
 • Andra mammor som känner igen och stöttar dig 
 • Det du behöver veta för att ta väl hand om din bebis och dig själv

Så här kan det kännas att vänta barn

”Jag är gravid. Och så rädd! Att något ska hända med barnet. Att jag inte ska kunna ta hand om ett barn. Eller orka. Att min partner ska lämna mig. Har så mycket jobbiga tankar och kan inte stoppa dem! Förra förlossningen var så kämpig. Och tiden efter. Hur ska jag klara det en gång till?”

Amanda, 33

Så här kan det kännas att vara småbarnsmamma

”Jag känner mig så dålig! Är alltid så trött, ledsen. Orkar inte vara en glad mamma. Känns inte som jag älskar mitt barn. Vet att jag borde gå ut och träffa andra men det tar emot.

Det är så jobbigt när bebin blir ledsen och andra ser det, och tänker att jag är en dålig mamma. Och så är jag så orolig för anknytningen!

Känner mig så osäker på vad barnet behöver. Och så de där sjukt jobbiga tankarna jag inte kan styra över. Känns som jag har tappat bort mig själv. Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv!”

Tänk om du istället kunde:

 • Känna dig glad över och orka vara med ditt/dina barn
 • Lita på dig själv som mamma
 • Orka vara social
 • Hämta kraft och vila i din parrelation (om du har en)
 • Vara snäll mot och tycka om din kropp
 • Känna avslappning och njutning
 • Tycka om ditt mammaliv

”Åh. Vad jag önskar att jag läst och vetat det här när jag var gravid/nybliven mamma/barnen var små.”

Så många gånger har just dessa ord kommit till mig. Efter ett Insta-inlägg, Live eller föräldraföreläsning. Så många gånger har jag suttit med en gravid kvinna, eller en nybliven mamma, eller mamma till några små.

Hört om det jobbiga som rör sig på insidan. Om otillräckligheten, som mamma, för sig själv, sin partner. Om den förlamande ensamheten. Om osäkerheten som mamma, känslan av att göra fel. Om rädslorna för allt som kan hända. Om de mörka tankarna som inte går att styra bort. Om stressen, tröttheten, utmattningen

Så många gånger har jag lyssnat, förklarat, guidat vidare. Så många har jag sett växa. Landa i sig själva. I sin inre kompass som mamma. I känslan av att kunna vara här- och-nu.

Och där kunna hitta de lugna, varma stunderna.  Så många gånger tänkt att om du som sitter här nu, kunde träffa hon som var här just innan dig. Då skulle ni förstå varandra, kunna supporta och stötta. Och allt det som jag ger i en enskild session skulle jag kunna ge till fler, samtidigt.

Genom min passion för små barn och deras föräldrar har jag samlat på mig en skatttkista av kunskap genom åren! Om vad som händer när vi blir föräldrar. Om barns utveckling och anknytning. Om olika varianter av psykiskt skav. Om parrelationer.

Om sex när det bråkar och hur det går komma till njutning igen.  Och jag längtar så efter att dela med mig av den! Tänker att allt jag samlat på mig är som ved. Nu skapar jag en lägereld, lägger på veden och tänder den. Och så bjuder jag in dig.

Att vara tillsammans med mig och andra mammor i en cirkel.  Så länge och så mycket du behöver! MAMMACIRKEL är den lägerelden.

Jag har gjort plats för dig. Och ser så mycket fram emot att du kommer!  

Jag vill hjälpa dig också

I perioder har jag med stor passion dykt All in i ämnen jag absolut vill veta mer om! Områden som jag dykt ner extra djupt i är: 

 • Graviditetspsykologi
 • Födande
 • Kriser och trauman runt graviditet och födande 
 • Prematuritet
 • Små barns utveckling och problem i det tidiga samspelet  
 • Anknytning och anknytningsproblem
 • Föräldrars psykiska problem under graviditet och småbarnsperiod

Några ord från mammor jag fått förmånen att hjälpa

"Eva har hjälpt mig att känna mig mer trygg och lugn som förälder"

Eva är en varm och trygg person som gör det enkelt att våga vara öppen och ärlig om det som är jobbigt och ofiltrerade tankar.
Jag har upplevt det skönt med en objektiv och utomstående part som jag har valt att lyssna på när det kommer till råd kring föräldraskapet.

Eva har hjälp mig att känna mig mer trygg och lugn som förälder. Kan inte rekommendera Eva tillräckligt mycket! 

Elina Myhre Schuler

"Eva hjälpte mig att hitta min väg som mamma"

Evas engagemang och värme gav mig trygghet och styrka i mitt föräldraskap. Hennes kunskap och erfarenhet inom de områden jag behövde stöttning inom, hjälpte mig att hitta min väg som mamma.    

Jag kan varmt rekommendera Evas mammarum/cirkel, sessioner och instagramkonto till dig som behöver en trygg plats eller någon att vända dig till.

Till Eva kan man gå oavsett tankar och känslor som gravid eller mamma. Hon lyssnar, grundar och tryggar dig!

Amy Algeborg

"Jag önskar att alla som mår dåligt hade fått chansen att träffa Eva"

Så glad att jag hittade henne när jag famlade i mörkret som nybliven mamma. Men några svåra trauman i ryggen hjälpte hon mig upp på rätt väg.

Eva lärde mig mycket om mig själv och mitt nervsystem. Jag önskar att alla som på något vis mår dåligt hade fått chansen att träffa henne. Jag kan varmt rekommendera Eva, hon är otroligt varm, närvarande och engagerad.

Johanna Lindholm

Välkommen till MammaCirkel. Allt du behöver för att bli den mamma du vill vara

Träffa andra mammor, ställ dina just dina frågor, få inspiration och ny kunskap enkelt i podden bara för dig som medlem. Allt det här ingår i ditt medlemskap. 

MammaCirkel Tematräff

Börjar med att Eva pratar om veckans tema. Det spelas in, så du kan se senare. Sen pratar vi tillsammans (det spelas inte in).

Varje måndag 9.30-11.00

MammaCirkel Coachning

Här kan du få hjälp med just dina problem. Du eller någon annan mamma får min hjälp med just det. Samtidigt som de andra lyssnar.  

Varje onsdag 20.00-20.45.

MammaCirkel Podd

Här öser jag in min kunskap om anknytning, bebisutveckling, mamma-problem, högkänslighet, sex & relationer. Bara för dig som är medlem!

30 min varje vecka

MammaCirkel Mail

Inspiration och fakta om mammaliv, bebis och barnliv.

Två gånger varje månad.

Områden som hjälper dig att växa som mamma

Jag har mött många kvinnor som haft svårt att hitta rätt i sin mammaroll. Efter att ha hjälpt dem att må bättre och känna sig som den glada mamma de vill vara har jag hittat områden som är viktiga att utvecklas inom. Det handlar om att dig som mamma, din kropp, dina relationer och det som skaver i dig. Men även hur din bebis utvecklas och utmaningar som följer med det. Alla de här områdena har jag med i MammaCirkel eftersom jag vet att de kommer att göra skillnad för dig också. 

Bonus när du blir medlem

En gratis plats till en av mina online föräldra-föreläsningar under 2022 (ord pris 250:-)! Du väljer vilken!

Jag vill att det ska kännas rätt

Skulle du känna att MAMMA CIRKEL medlemskap inte är för dig så är det bara att kliva av till nästa månad.

Ett lågt pris för att många ska kunna vara med! 

Jag vet att så många behöver det MammaCirkel kan ge! Därför är jag angelägen om att hålla priset lågt!

Medan du väntar på att själv kunna vara med i MammaCirkel kan du följa mig på Instagram: @mammapsykologi och gå med i Facebook-gruppen MammaRummet. 

Nu är vi igång!!!

Resan till att bli den mamma du vill vara och känna dig som är i full gång för alla de mammor som redan är medlemmar i MammaCirkel. Vill du vara en av dem? Själv göra den resan?

Nästa insläpp för nya medlemmar blir innan sommaren. Men du kan redan nu ställa dig på väntelista! Då får du info om när det är på gång utan att själv behöva bevaka.
Du är så värd allt stöd och sällskap du kan få i ditt mammaliv.  

Du betalar bara 

299 kr

per månad (och det är du värd!)


Välkommen att bli medlem

Eva Lyberg

Jag heter Eva Lyberg och är psykolog, psykoterapeut, föreläsare, författare, egenföretagare och mamma. Mitt hjärta har ett särskilt stort rum för små barn och deras mammor. 

Jag vill att världen ska bli en mjukare, tryggare plats för oss alla. Så vad kan jag göra åt det? Ja, ingen kan göra allt men alla kan göra något! Så nu är jag här. För att guida dig som är eller vill bli mamma. Till en plats där du kan känna dig som en trygg och glad mamma. Tycka om ditt mammaliv. Och dig själv.