Föreläsning online

Må bättre i ditt mammaliv

Med Eva Lyberg

Såg du fram emot att bli mamma? Bubbla in dig med bebis? Gosiga stunder? Hjärtat varmt av mammakärleken?

I stället är dagarna med bebis outhärdligt långa. Hjärtat fullt av oro, eller avstängt. Ångest härjar och sjukt jobbiga tankar loopar runt. Och så ilskan. Hur kan du vara så arg, på en så liten? Och VAR ÄR ALLA ANDRA?

Är det här du?

 • Ofta ledsen, helt slut, ensam, arg, orolig. Nästan aldrig glad. 
 • Tycker mammalivet känns otippat tungt och svårt.
 • Är orolig över hur ditt mående påverkar bebisen och anknytningen.
 • Vet vad du skulle behöva men orkar inte med det du "borde".
Kanske undrar du vad det är för fel på dig som känner så? Och vad du ska göra för att må bättre.

Följ med när jag guidar dig igenom det du behöver veta och förstå för att må bättre i ditt mammaliv!


Jag spelar in föreläsningen så du har tre dagar på dig att se den! 

  Sunday April 10 , 2022

  At 07:30 PM CEST

  Live Webinar Session has ended now.

  Days

  01

  Hours

  22

  Minutes

  15

  Seconds

  21

Du fattar ingenting. Det enda du vet är att det här var inte vad du tänkte eller ville. Det här hade ingen förberett dig på. Och nu finns ingen väg tillbaka… Och ja, du fattar att det är jobbigt med bebis!

Men HUR jobbigt är normalt? Ska det vara så här? Är det så här för andra mammor? Kommer du nånsin tycka om ditt liv igen…?

Och är det "bara" att mammalivet skaver? Eller är du deprimerad?  Eller är det för att förlossningen var tuff du fortfarande mår dåligt, har PTSD? Eller är du kanske helt slut på en nivå som handlar om utmattning?

Om du vill ha svar på detta och må bättre i ditt mammaliv så häng på!
Den 10/4 kan du höra mig reda ut i vad som är vad i att må dåligt. Så du kan förstå mer om vad just DU behöver för att må bätte!

Du kommer också få andra tips och förslag på vad du kan göra. Så att du orkar ta hand om dig själv. Orkar vara med dina barn. Kanske till och med känna dig glad!  

Hej

Jag heter Eva Lyberg och är psykolog, psykoterapeut, föreläsare, författare, egenföretagare och mamma.  Mitt hjärta har ett särskilt stort rum för små barn och deras mammor.  

Jag vill att världen ska bli en mjukare, tryggare plats för oss alla. Så vad kan jag göra åt det? Ja, ingen kan göra allt men alla kan göra något!  Så nu är jag här. För att guida dig som är eller vill bli mamma.

Till en plats där du kan känna dig som en trygg och glad mamma.  Tycka om ditt mammaliv. Och dig själv.  Välkommen! Eva Lyberg

Välkommen till föreläsningen

Må bättre i ditt mammaliv!